Vergaderzaal vinden: vergaderen aan het strand

Vergaderzaal vinden: vergaderen aan het strand

10 januari 2018
 Categorieën: Restaurants, Blog


Vergaderen aan het strand

Heb jij moeite met het vinden van een goede vergaderzaal? Wil jij vergaderen op een unieke en inspirerende locatie? Bekijk dan eens al het aanbod voor vergaderen strand. Heerlijk uitwaaien aan de kust en samen op een inspirerende locatie overleggen en tot beslissingen komen. Ik vertel in deze blogpost over de verschillende mogelijkheden en voor wie vergaderen aan het strand de beste optie is.


Flexwerkers en freelancers

Werk jij met veel flexwerkers en freelancers en heb je misschien helemaal geen kantoorruimte voor jouw bedrijf? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt eenvoudig vergaderzalen huren om toch eens in de tijd de koppen bij elkaar te steken. Het huren van een strandlocatie is een unieke plek. Je kunt bijvoorbeeld strandtenten afhuren of zaaltjes bij een restaurant aan het strand. Je geniet van een prachtig uitzicht en kunt zelfs catering inhuren van het restaurant. Zo ben je van alle gemakken voorzien. Je kunt bij veel strandtenten contracten opstellen om met regelmaat gebruik te kunnen maken van hun ruimtes. Houdt bijvoorbeeld maandelijkse vergaderingen op deze unieke locatie.


Internationale zaken

Wil jij jouw internationale partners een mooie blik geven van Nederland? Boek dan hotels aan het strand voor het verblijf voor jouw internationale partners. Het is een fijne, toeristische, maar vooral mooie plek om te bezoeken en veel rustiger dan Amsterdam. Daarnaast kun je in veel strandhotels extra ruimtes huren om te vergaderen. Veel hotels hebben zelf aparte conferentie en vergaderzalen. Deze lenen zich perfect voor jouw doeleinden. Zo heb je een uniek verblijf voor jouw gasten en kun je op dezelfde locatie vergaderen. Maak daarnaast nog een mooie en inspirerende wandeling over het strand voor een optimale teambuilding.


Online aanbod

Veel strandrestaurants en particulieren bieden ruimtes aan om te vergaderen. Strandrestaurants hebben in de wintermaanden bijvoorbeeld veel minder bezoekers en dan is dit de perfecte manier om inkomsten te genereren. Daarnaast bieden ook particulieren unieke ruimtes aan om te vergaderen. Zo vindt je vergaderzalen die voorzien zijn met de nodige apparatuur en die genoeg ruimte bieden voor al jouw medewerkers.  Het strand biedt veel mogelijkheden. Zowel in jouw vrije tijd, als op zakelijk gebied. Ga vergaderen op een unieke ruimte zodat er ruimte is voor nieuwe ideeën en frisse inzichten. Je kunt eenvoudig online het volledige aanbod vinden van vergaderruimtes en zo genieten van een perfecte ruimte. Heb jij op kantoor te weinig ruimte om met al jouw collega's rond een tafel te zitten? Huur dan een aparte ruimte zodat je met z'n allen kunt vergaderen.