[QA] De broodleverancier

[QA] De broodleverancier

7 december 2017
 Categorieën: Bakkers, Blog


Boord voor de Horeca

Op zoek naar een leverancier voor uw horecagelegenheid? Het vinden van een vaste leverancier kan een uitkomst zijn. Zorg dat je in het begin de opties openhoud en bij meerdere leveranciers besteld, zodat je zelf kunt zien welke het best bij jouw bedrijf past. Let op smaak, service en kwaliteit. In deze blogpost schrijf ik over meerdere manieren hoe je als bedrijf brood voor horeca kunt inkopen. Lees snel verder om alle opties te zien.

Horeca groothandel

De beste manier om brood voor de horeca in te kopen, gaat via de groothandel. Speciaal voor bedrijven in de horeca sector zijn er groothandels waar zij voor een voordelige prijs producten kunnen inslaan. Zo ook brood. Je kunt hier diepvriesbrood kopen, die je zelf vervolgens op locatie afbakt en zo vers brood kunt verkopen. Ook is het mogelijk om afgebakken brood te bestellen. Wil je meer authentiek brood? Bestel dan de ingrediënten voor het maken van brood bij de groothandel. Online kun je eenvoudig zoeken naar groothandels die zich specialiseren in de horeca en een bestelling plaatsten. Wanneer je begint met een zaak, is het aan te raden om bij een paar verschillende groothandels te bestellen, om zo de beste voor jouw bedrijf te vinden.

Eigen bakker

Voor kleinere horeca bedrijven is brood voor de horeca ook te bestellen bij een eigen favoriete bakker. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een lunchroom in een klein dorp? Maak dan gebruik van de producten van de lokale bakker om zo streek recepten te kunnen verkopen. Maak gebruik van de mogelijkheid om zelf een bakker te kiezen die brood voor jou maakt. Op deze manier kun je adverteren met authentieke recepten en brood van eigen bakker.

Zelf brood bakken

Wil je helemaal een uniek concept voor jouw horeca bedrijf? Bak dan zelf jouw brood. Op deze manier heb je zelf alles in handen. Je bakt jouw eigen brood en hebt zo uniek brood. Dit is voor veel mensen een reden om bij jou te gaan eten. Zeker wanneer je een bedrijf hebt met gerechten voor mensen met een allergie of intolerantie, is het zelf maken van brood de beste optie. Zet jezelf neer als restaurant of lunchroom dat glutenvrij brood uit eigen over heeft. Het is een manier van marketing dat veel klanten trekt. Brood voor de horeca kun je op verschillende manieren verkrijgen. Maak een contract op met de lokale bakker en bestel dagelijks jouw brood bij jouw eigen bakker. Voor grotere bedrijven is dit vaak een lastige optie, en is (afbak)brood van de groothandel de beste en meest voordelige optie.

Voor meer informatie spreek met Bakkerij Bartels BV.